Luxusná spoločníčka znamená viac ako len robiť platenú spoločnosť

Milé dámy, spoločníčky, tento článok je určený predovšetkým vám, ženám, ktoré sa vo svojej práci stretávate nepochybne aj s komunikáciou na vysokej spoločenskej úrovni. Nieže by sme pochybovali o vašich kvalitách ženy, ale niekedy je dobré si určité pravidlá, ktoré dopomôžu vykonávať vašu prácu kvalitne, pripomenúť, zopakovať, overiť si - či nenastali aj v tejto oblasti zmeny a sledovať neustále meniace sa trendy napr. v oblasti módy a podobne.




Zároveň chceme informovať aj dámy, ktoré o práci luxusnej spoločníčky len uvažujú a poskytnúť im malý návod, ako sa správne v tejto oblasti zorientovať. Dôležité je podotknúť, že práca spoločníčky je náročná a vyžaduje si veľkú profesionalitu, zároveň chceme zbúrať predsudky, ktoré sa snažia túto prácu podceniť a postaviť ju na úroveň podradnej práce a spoločníčku na úroveň ľahko dostupnej zaplatiteľnej ženy, ktorá ma muža len zabávať. Nie je to tak, klientov si vyberáte vy samé, všetky podmienky a pravidlá s nimi si dohodujete vy samé, vašu hodnotu a úroveň určujete vy samé. Je to cesta za vašou slobodou a naplenia vašich predstáv, nielen finančnou slobodou, ale aj slobodou v spôsobe vyžitia sa v tom, čo prirodzene ako ženy máte radi, byť obdivovanou krásnou a zaujímavou ženou, ktorej spoločnosť je vyhľadávaná a možno aj dobíjanou, slobode sa predsa medze nekladú.


Muži taktiež vedia oceniť prácu vip spoločníčky. Či už je to na firemných akciách, biznis akciách, párty akciách, súkromých večierkoch, kdekoľkvek, kde doprevádzate svojich klientov a robíte im spoločnosť, vaša perfektná prezentácia je vizitkou aj pre vášho klienta. Napríklad, častokrát takéto večierky sú nielen miestom oddychu a zábavy, ale aj miestom, kde sa uzatvárajú nové obchody a obchodné partnerstvá. Žena - spoločníčka by nemala byť len ozdobou muža, ale je veľmi sympatické, ak okrem prezentácie svojho zovňajšku v krásnych šatách a perfektnom účese, s milým úsmevom na perách dokáže komunikovať na rôzne spoločenské témy a pritom ovláda aj spoločenský protokol. Myslite na to, že možno práve vy budete tým dôvodom, prečo sa váš klient zoznámi s novým potencionálnym partnerom a padnú si do oka. A pri takýchto nečakaných úspechoch, si vás vaši klienti budú na podobné akcie volať zas a znova.


Práca luxusnej spoločnícky, už ako prezdrádza názov, je určená pre luxusné príležitosti a vyžaduje určité znalosti, pre zvládnutie pohybu v konkrétnych spoločenských priestoroch a situáciách. V nasledujúcich sériách článkov, ktoré budú postupne uverejňované na našom blogu sa budeme snažiť vám poskytnúť čo najviac potrebných informácií, ktoré sú alebo ešte len budú vo vašej práci dôležité. Takže postupne sa dotkneme tém ako sú spoločenská komunikácia, spoločenské šaty a doplnky, spoločenský protokol, spoločensky vhodné témy pre konkrétne typy akcií. Nebudú chýbať ani praktické kozmetické rady ohľadom starania sa o váš zovňajšok, typy týkajúce sa spoločensky vhodných účesov alebo líčenia. Nezabudnite, práca luxusnej spoločníčky, je viac ako robiť niekomu platenú spoločnosť.

Foto : www. pixabay.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára